Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Ladugårdsängen / Loggatan 18

Ljus och rymlig trea, balkong i söderläge

Rymlig trea med mycket trevlig och luftig planlösning. Mysigt kök med många arbetsytor och fönster åt två håll. I anslutning till köket ligger matplatsen som är öppen mot vardagsrum och hall. Vackert burspråk i vardagsrum och balkong i söderläge. Ett större och ett mindre sovrum med vita väggar (2015). Gott om förvaringsutrymmen med två klädkammare och flera garderober. Till lägenheten hör dessutom två förråd, ett isolerat och ett kallförråd. Stort helkaklat badrum med vattenburen golvvärme, jacuzzi (2006) och en tvättavdelning med en kombinerad tvättmaskin /torktumlare (2015) samt skåp. Våning 2 av 2, hiss finns! Stabil förening med god ekonomi. Föreningen har i flera års tid efterskänkt en månadsavgift per år. Lugnt område med endast 5 min cykelavstånd till city. I området finns apotek, vårdcentral, Coop Forum, gym, 18-håls golfbana, Backahallen med tennis och badminton och Gustavsviksbadet. I området finns även flera förskolor och skola.

Örebro / Ladugårdsängen
Loggatan 18
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 85 kvm
Community fee: 6 682 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Loggatan