Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Gamla Hjärsta / Lövängsvägen 19b

Rymligt, välplanerat, välunderhållet och renoverat!

Välkommen till Lövängsvägen 19 b! Här är huset som passar både den stora och lilla familjen! 1½-plansvilla med boyta 161 m2 som fördelas på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Vid entrén/hallen möts man av härlig rymd då det är öppet till övervåningen. Vidare på entréplanet finns välutrustat rejält ekkök med ekplankgolv, matplats, smart förvaring i sockellådor, skåp upp till tak, massiv ekbänkskiva, utdragslådor med dämpning och mycket mer. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Sovrum med garderobsvägg. Nyrenoverat duschrum samt tvättstuga med grovingång. På övre plan finns allrum med eldningsbar braskamin, 3 sovrum och stort badrum med både dusch, bubbelbadkar och bastu. Ena sovrummet har utgång till balkong med kvällssol. Stor altan delvis under tak med eftermiddags- och kvällssol. Varmvind med golv och mycket plats för extra förvaring. Vattenburet och energieffektivt värmesystem genom bergvärme. Friköpt tomt 697 m2 med äppelträd, hallon och vinbär. Skola och omsorg finns i området. Cykel- respektive gångavstånd till city. Huset är besiktigat och energideklarerat.

Örebro / Gamla Hjärsta
Lövängsvägen 19b
Final price: 4 420 000 kr
Enclosed: 161 kvm
Running costs: 23 784 kr/år
Plotarea: 697 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Lövängsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.