Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Hovsta / Lundvägen 24

Totalrenoverat 2014-2016. Bara att flytta in och njuta!

Välkommen till ett mycket välskött och noggrant renoverat parhus med gavelläge i barnvänliga Hovsta. Samtliga rum är totalrenoverade under åren 2014-2016. Bara att flytta in och njuta! Altan med tak och trädgård i soligt västerläge. På baksidan av huset är det fritt läge och utsikt över allmänning, fotbollsplan och lekplats. Modernt kök med induktionshäll, side-by-side kyl/frys, inbyggd mikro och integrerad diskmaskin. På bottenplan finner du även ett sovrum, en separat wc och tvättstuga. Det finns en luftvärmepump som hjälper till att hålla nere uppvärmningskostnaderna. På övre plan finns två stora sovrum med mysig heltäckningsmatta. Här finns även en lyxig walk in closet med smart inredning. Husets badrum finner du på övre plan; helkaklat med golvvärme och badkar med duschväggar samt takdusch. Garage ingår i månadsavgiften samt fri parkering i området. Mycket lugnt och barnvänligt område med bilfri väg till skola (Hovsta skolan 1-6). I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Endast 100 m från bostaden till busshållplats (stadsbuss). Bra cykelvägar till Lillån och Örebro city, 9 km till city. Nära till motionsspår, Kårsta 18-håls golfbana och sjön Lången.

Örebro / Hovsta
Lundvägen 24
Final price: 1 850 000 kr
Enclosed: 110,5 kvm
Community fee: 5 047 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Lundvägen