Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Lundby / Mandelstensvägen 63

Balkong i västerläge, mot innergård

Rymlig 2 rok som kan göras om till 3 rok. Lägenheten ligger på vån 2 av 2, vilket ger ett fint ljusinsläpp och ingen insyn! Balkong i västerläge mot gård och lekplats. Lägenheten är renoverad 2009, med bland annat kök, golv och tapetsering av hall och sovrum samt målning av tak. Det finns extra förråd att hyra i föreningen, separat kö. Det finns möjlighet att hyra garage, parkeringsplats med el eller carport, separat kö. I området är det för övrigt fri parkering. Mycket lugnt och barnvänligt område med bilfria gårdar och jättefina lekplatser. Bostadsrättsföreningen Lunden är belägen centralt i Lundby med närhet till skog och mark, förskolor, grundskola, pizzeria samt bussförbindelser. Föreningen har gott om gemensamma grönytor med plats för grillning och boulespel. Till föreningen hör också en fristående villa, Torpet, som används till vicevärdskontor, styrelsesammanträden, medlems- och informationsmöten, olika fritidsaktiviteter samt studiecirklar. Delar av Torpet kan också hyras av föreningens medlemmar för andra ändamål såsom barnkalas, studentfirande och middagar. I föreningen finns även gemensamma tvättstugor, motionsrum, bastu och uppställningsplats för husvagn.

Örebro / Lundby
Mandelstensvägen 63
Final price: 875 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Community fee: 3 384 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Mandelstensvägen