Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Sörbyängen / Mejramvägen 100

Radhuskänsla med altan och trädgård i söderläge

Radhuskänsla i lugna och barnvänliga Sörbyängen! Altan (2016) och trädgård i insynsskyddat söderläge. Liten uteplats på framsidan i norrläge mot gården. Trea i markplan med en delvis öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Två rymliga sovrum. Bostaden har genomgått löpande renoveringar och underhåll under åren 2007-2016. Badrummet totalrenoverades 2014. Trevligt läge i området, alldeles vid gårdens grönytor och lekplats. Fantastisk bostadsrättsförening med en fin kvartersgård i varje kvarter. Där finns gemensam tvättstuga, en samlingslokal med pentry, övernattningsmöjligheter och bastu. Det finns även soprum med källsortering, rum för grovsopor, cykelförråd och trädgårdsredskap att låna. Här i Sörbyängen är det nära till det mesta; motionsspår, 18-håls golfbana, universitetsområdet, skogsområden, vårdcentral, apotek samt livsmedelsbutiker såsom ICA Maxi och Coop Forum (med Friskis & Svettis precis intill). I närområdet finns även förskolor, skola, och busshållplats. Du tar dig till city med cykel på endast 10 min.

Örebro / Sörbyängen
Mejramvägen 100
Final price: 1 910 000 kr
Enclosed: 76,7 kvm
Community fee: 4 934 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Mejramvägen