Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Norra Bro / Norra bro 424b

Granne med skogen!

Välkommen till Norra bro 424b, belägen på friköpt tomt och på återvändsgata i populära Norra bro. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende i denna 1½-plansvilla på ca 195 kvm med byggår 2011. Villan har genomgående ljusa ytskikt och sovrum på bägge plan. Mervärden i form utav bl.a frånluftsvärmepump samt isolerglas som tillsammans bidrar till den låga driftkostnaden. Carport. Baksidan och uteplatsen gränsar mot skogen, är i sydvästläge och insynsskyddad. Nära till city. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Örebro / Norra Bro
Norra bro 424b
Final price: 3 700 000 kr
Enclosed: 195 kvm
Running costs: 28 415 kr/år
Plotarea: 1141 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Norra Bro
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.