Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Centralt öster / Oskarsvägen 11 B

Charmig etta med fint läge på Oskarsvägen

Charmig etta med fint läge centralt öster. Vackert bostadshus från 1929 med högt i tak och vackra spröjsade fönster. Lägenhetens ytskikt har renoverats under 2016. Vackra trägolv i samtliga rum (utom wc och duschrum). Gemensam innergård med plats för grillning mm. I föreningen har det utförts stambyte, byte av el, takbyte och fönster (1987). Omputsning och målning av fasad, målning av fönster och renovering av trapphus (2015). Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, idrottshus och ishockeyhall. Där ligger även Eyrabadet med simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.

Örebro / Centralt öster
Oskarsvägen 11 B
Final price: 1 820 000 kr
Enclosed: 43 kvm
Community fee: 2 459 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 1 (0,5 tr) av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Oskarsvägen