Sök Meny
Såld

Örebro - Nya Hjärsta / Oxelbärsgatan 10

Friköpt hörntomt!

Välkommen till Oxelbärsgatan 10, belägen på FRIKÖPT hörntomt i populära Nya Hjärsta. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende i detta 1-planshus på ca 100 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum. Invändigt får du ljusa ytskikt och mervärden i form utav bl. a nyrenoverat badrum/avlopp-13/14 med golvvärme, soldäck, garage samt carport mm. Fin trädgårdstomt med äppleträd och odlingsmöjligheter. Nära till city,förskola samt skola. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset.

Örebro / Nya Hjärsta
Oxelbärsgatan 10
Slutpris: 2 850 000 kr
Boarea/biarea: 100/5 kvm
Driftkostnad: 25 321 kr/år
Tomtarea: 429 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-10-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Oxelbärsgatan
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.