Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Centralt öster / Rådmansgatan 10

Häftig vindsvåning med inglasad balkong mot innergården

Välkommen till en häftig vindsvåning i ett av stans mest populära kvarter! Inglasad balkong i syd-/västläge, utsikt över de vackra husen i kvarteret och innergården. Högst upp i huset ger dig både ett lugnt läge samt snygga detaljer med synliga takbjälkar. Spännande planlösning med ett extra utrymme i form av ett loft (extra kvm utöver boytan), passar perfekt som ett extra sovrum, kontor eller allrum. Trevlig gemensam innergård med gräsmatta, grillplats och odlingsmöjligheter. Föreningen har fem parkeringsplatser på innergården med separat kö. I föreningen finns det 14 lägenheter. Byggår 1936-1938 med ombyggnadsår, inkl stambyte, 1993-1994. Omedelbar närhet till city med restauranger, shopping, uteliv, resecentrum mm. Bra cykelvägar till Universitetet (3,5 km) och Universitetssjukhuset (1,9 km). Mataffär runt hörnet och i kvarteren hittar du caféer, bageri, simhall och idrottsarenor. Gångavstånd till Stadsparken och Wadköping, med härliga promenad-/joggingstråk längs Svartån till naturområdena Oset och Rynningeviken. Möjlighet till snabbt tillträde!

Örebro / Centralt öster
Rådmansgatan 10
Final price: 1 950 000 kr
Enclosed: 52,4 kvm
Community fee: 2 872 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Rådmansgatan