Rådmansgatan 10

Rådmansgatan 10

Slutpris

1 950 000 kr


Centralt öster— Örebro

Rådmansgatan 10


Slutpris
1 950 000 kr

Centralt öster— Örebro

Häftig vindsvåning med inglasad balkong mot innergården

Välkommen till en häftig vindsvåning i ett av stans mest populära kvarter! Inglasad balkong i syd-/västläge, utsikt över de vackra husen i kvarteret och innergården. Högst upp i huset ger dig både ett lugnt läge samt snygga detaljer med synliga takbjälkar. Spännande planlösning med ett extra utrymme i form av ett loft (extra kvm utöver boytan), passar perfekt som ett extra sovrum, kontor eller allrum. Trevlig gemensam innergård med gräsmatta, grillplats och odlingsmöjligheter. Föreningen har fem parkeringsplatser på innergården med separat kö. I föreningen finns det 14 lägenheter. Byggår 1936-1938 med ombyggnadsår, inkl stambyte, 1993-1994. Omedelbar närhet till city med restauranger, shopping, uteliv, resecentrum mm. Bra cykelvägar till Universitetet (3,5 km) och Universitetssjukhuset (1,9 km). Mataffär runt hörnet och i kvarteren hittar du caféer, bageri, simhall och idrottsarenor. Gångavstånd till Stadsparken och Wadköping, med härliga promenad-/joggingstråk längs Svartån till naturområdena Oset och Rynningeviken.

Möjlighet till snabbt tillträde!


Boarea
52.4 kvm
Avgift
2 872 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-15

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Rådmansgatan såldes av oss 2016-09-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Rådmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.