Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Sörby / Restalundsvägen 85

Mycket fin och trivsam trea med bra centralt läge i stan. Genomgående parkettgolv och vardagsrum med fin fiskbensparkett samt utgång till balkong i härligt söderläge! Hela lägenheten har ljusa, nymålade väggar. Belägen i lugnt område precis bakom Behrn Arena och Eyrabadet. Perfekt läge med gångavstånd till city. I källaren på detta hus ligger tvättstuga och grovtvättstuga, relaxavdelning med bastu och solarium, hobbyrum och övernattningsrum. Stabil förening med låga månadsavgifter. De har bland annat utfört stambyte, fönsterbyte, byte av ytterdörrar samt takbyte. Grönskande innergård med sitt- och grillplatser. Till lägenheten finns både källarförråd och vindsförråd. Välkommen på visning!

Örebro / Sörby
Restalundsvägen 85
Final price: 1 860 000 kr
Enclosed: 72,5 kvm
Community fee: 3 639 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Restalundsvägen