Search Menu
Bostaden är såld

Örebro / Sidvallsgatan 9

Totalrenoverad trea i mycket god smak!! Här är det bara att flytta in. Lägenheten har en trivsam öppen planlösning och mycket bra förvaringsutrymmen. Snyggt kök från 2014 och helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Bostadsrätten ligger på vån 3 och har balkong i syd-västläge, sol hela dagen! Närhet till busshållplats, mataffärer, badhus, gym, idrottsarenor och Universitetet. Gång- och cykelavstånd till shopping, restauranger, caféer och uteliv. Mycket stabil bostadsrättsförening där mycket ingår i månadsavgiften så som värme, vatten, digital-tv, bredband, ip-telefoni, avsättning till inre reparationsfonden samt bostadsrättstillägg. Välkommen på visningen den 23/8 kl. 17:30-18:00.

Örebro
Sidvallsgatan 9
Final price: 1 850 000 kr
Enclosed: 69 kvm
Community fee: 4 244 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 4 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Sidvallsgatan