Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Hovsta / Slingvägen 17

Lugn gata!

Välkommen till Slingvägen 17 och ett Nordiskt trähus belägen på friköpt tomt och med bra läge på lugn gata i barnvänliga Hovsta. Här erbjuds du som köpare en stor 1 ½-plansvilla på ca 165 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Invändigt har villan ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning med sovrum på bägge plan samt stort vardagsrum med godkänd kamin samt öppet mot matplats. Vidare får du mervärden i form utav bl.a ett stort soldäck i sydvästläge, delvis under tak och pool från 2010, vattenburet uppvärmningssystem, carport samt Insynsskyddad baksida. Fiber finns indraget. Skola och förskola i närområdet. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Örebro / Hovsta
Slingvägen 17
Final price: 2 650 000 kr
Enclosed: 165 kvm
Running costs: 30 829 kr/år
Plotarea: 945 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Slingvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.