Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Hovsta / Slingvägen 70

Smakfullt boende!

Välkommen till Slingvägen 70, belägen på friköpt tomt och på återvändsgata i barnvänliga Hovsta. Här erbjuds du som köpare ett mycket smakfullt boende i 3-plan om hela ca 153 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning med öppet mellan kök,matplats samt vardagsrum på entréplan. Från vardagsrummet kommer du också ut på solterrassen som ligger i sydvästläge. På våning 2 återfinns 3 sovrum,tv-rum samt helkaklat badrum. På översta plan ligger ett sovrum. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a frånluftsvärmepump, dubbla helkaklade våtutrymmen, fiber finns indraget, samt inglasat uterum med lärkträ mm. Lagom stor tomt med fri utsikt mot slättlandskapet och bra solläge med kvällssolen rakt in på terrassen. Ett perfekt boende för barnfamiljen!. Fastigheten är besiktigad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Örebro / Hovsta
Slingvägen 70
Final price: 3 450 000 kr
Enclosed: 153 kvm
Plotarea: 414 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Slingvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.