Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Sörby / Sockengatan 16

I populära och mysiga Sörby finns denna supercharmig och rymlig tvåa om ca 72 kvm. Mycket trivsam och ljus med fönster åt tre håll. Lägenheten har genomgående trägolv och högt i tak. Härlig planlösning. Kök med plats för matbord och duschrum med ingång från sovrummet samt en separat wc med ingång från hallen. Mysig grönskande trädgård med bland annat persikoträd och björnbärsbuskar samt möjlighet till odling, grillning, solning m.m. I källaren på huset finns förråd som tillhör lägenheten samt föreningens gemensamma tvättstuga, bastu och dusch. Närhet till busshållplats, mataffärer, badhus, gym och idrottsarenor. Gång- och cykelavstånd till shopping, restauranger, caféer och uteliv. Knappt 3 km till Universitetet. Välkommen på visningen den 27/6 kl. 18:20-19:00.

Örebro / Sörby
Sockengatan 16
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 3 956 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Sockengatan