Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Södra Lindhult / Södra belltorpsvägen 16

1-plans funkishus i populära Södra Lindhult!

Välkommen till Södra Belltorpsvägen 16! Här kan vi erbjuda ett 1-plans funkishus byggt 2010 med baksida mot grönyta. Boytan är 143 m2 och fördelas på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Luftig ljus entré som leder till vardagsrummet, matplats och köket där det är stora fönsterpartier och högt i tak. I vardagsrumsdelen finns värmande braskamin och utgång till altandäck i söderläge. Från köket är det praktisk grovingång från tvättstuga och garage. Två helkaklade badrum varav det ena med bubbelbad, dusch och bastu. Vid behov finns 4 sovrum annars kan man använda ett av rummen som ett allrum/kontor där det också är utgång till altandäcket. Bra förvaring med klädkammare, flera garderober och förråd med väggfasta i hyllor i anslutning till garaget. Vattenburen golvvärme i både hus och garage/förråd. Friköpt tomt 873 m2 där baksida gränsar mot grönyta. I närhet finns skola, förskola, restaurang, strövområde och elljusspår med utegym. Bussförbindelser finns till Örebro City och Mariebergs köpcentrum.

Örebro / Södra Lindhult
Södra belltorpsvägen 16
Final price: 5 250 000 kr
Enclosed: 143/40 kvm
Running costs: 28 541 kr/år
Plotarea: 873 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Södra Belltorpsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.