Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Rynninge / Stadsvägen 24

Stor Villa med attraktiv adress!

I Örebros attraktivaste villaområde, Rynninge ligger Stadsvägen 24. Villan som byggdes år 1912 är i 2-plan om ca 175 kvm fördelat på 7 rok varav 4 sovrum. Invändigt har villan en bra planlösning med sovrummen samlade på övre plan. Många äldre detaljer är bevarade så som t.ex trägolv,fiskbensparkett, spegeldörrar samt stukatur. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a bergvärme,fungerande kamin samt 3-glasfönster som bidrar till låg uppvärmningskostnad, inglasat uterum, fiber samt garage. Mycket smakfullt och läckert duschrum renoverat -16. Äldre uthus med förrådsbodar. Stor och vacker trädgårdstomt på ca 937 kvm i sydvästläge med gamla fruktträd och bärbuskar. Nära till skola,förskola, city samt Rynningeviken med rekreations och strövområden. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset i Örebro!

Örebro / Rynninge
Stadsvägen 24
Final price: 5 400 000 kr
Enclosed: 175/20 kvm
Running costs: 36 304 kr/år
Plotarea: 937 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Stadsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.