Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Ladugårdsängen / Stallgatan 19

Högst upp i huset, balkong i sydväst med fantastiskt fritt läge!

Välkommen till lägenheten med "läget"! Allra högst upp i huset (vån 5 av 5) ligger denna fantastiska trea. Hiss finns. Balkong i sydväst med helt fritt läge och mycket fin utsikt över park. Helkaklat badrum med golvvärme, massagebadkar, tvättmaskin och torktumlare (totalrenoverat 2008). Ljust och alldeles nyrenoverat kök (2016), även det med vacker utsikt över parkområde och mot Gustavsviks golfbana. Ett större sovrum med klädkammare och ett mindre sovrum mot innergården. Nya spegeldörrar (2016). Förrådet som tillhör ligger nära till hands i lägenheten. Stabil förening som har mycket god ekonomi. I föreningen finns bland annat tvättstuga, innergård med grill, utemöbler, växthus och odlingslotter. Föreningen har även en fin gästlägenhet med pentry, matplats, sovplats, wc/dusch mm. Ladugårdsängen är ett lugnt och populärt bostadsområde, endast 1,5 km till city. I området finns parker, lekplatser, vårdcentral, apotek, restaurang/pizzeria, minilivs, förskola, skola mm. Det är gångavstånd till två stora matbutiker; Coop Forum och ICA Maxi, äventyrsbadet Gustavsvik, 18-håls golfbana, motionsspår, tennis- och badmintonhallen Backahallen.

Örebro / Ladugårdsängen
Stallgatan 19
Final price: 2 150 000 kr
Enclosed: 88 kvm
Community fee: 5 003 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Stallgatan