Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Björkhaga / Stämpelgatan 7A

Två balkonger; i väst och öst

Ljus trea med två balkonger i olika väderstreck! En balkong i västerläge med fritt läge, ingen insyn. En loftgångsbalkong i österläge, mot innergården. Flexibel planlösning med många möjligheter; förutom två sovrum finns även en möblerbar hall; perfekt som kontorshörna, sovalkov eller förvaringsutrymme. Charmigt kök med matplats. Innanför köket finns en tvättstuga med tvättmaskin, tvättho och plats för torkning av tvätt. I föreningen finns bland annat en gemensamhetslokal som medlemmarna får hyra, bastu, solarium, hobbyrum mm. I området är det fri parkering och föreningen har även garageplatser, separat kö. Barnvänligt och bilfritt område med bra bussförbindelse till City. Nära till förskola och skola. I närområdet finner du vackra naturen i Karlslund, med motionsspår och trevliga promenadstråk.

Örebro / Björkhaga
Stämpelgatan 7A
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 84 kvm
Community fee: 4 354 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Stämpelgatan