Sveaparken 12

Sveaparken 12

Slutpris

6 700 000 kr


Sveaparken— Örebro

Sveaparken 12


Slutpris
6 700 000 kr

Sveaparken— Örebro

Sveaparken

Välkommen till Sveaparken 12! Representativ stadsvilla som har det mesta man kan önska sig! Perfekt för familjen, för representation och för den som önskar jobba hemifrån. Huset är i två plan och delvis inredd källare med en totalyta på 340 m2 som fördelas på nio rum och kök varav sex sovrum samt garage och förrådsutrymmen. Här bor man i ett skyddat läge, granne med Sveaparken i direkt anslutning till allt Örebro har att erbjuda. Vid entré i huset ger marmortrappen direkt känslan av husets karaktär och rejäla materialval. Stora sällskapsytor på entréplanet med rymligt vardagsrum i två avdelningar, en tv-rumsdel och en sällskapsdel. Sällskapsdelen har väggfasta bokhyllor och en stor majestätisk eldstad som ger rummet både känsla och mysfaktor. Vidare från vardagsrummet med delvis öppen planlösning ligger matsalsrummet som i sin tur ansluter till köket. På entréplanet finns även ett sovrum, möblerbar, inre hall som används som kontor i dagsläget och en separat wc. Övervåningen erbjuder vardagsrum med eldstad och tre sovrum, varav ett sovrum med ingång till walking-closet och utgång till balkong i västerläge samt duschrum byggt 2010 inrett med kakel och klinker. I källaren finns ett sovrum/gästrum med "egen" wc som med fördel kan hyras ut. Källaren erbjuder även en relaxavdelning med bl a bubbelbadkar, dusch och bastu samt finns även tvättstuga och förrådsutrymmen. Insynsskyddad baksida med inglasad altan och vidbyggt soldäck samt uppvärmt utomhusspa. Finns även ett friliggande soldäck i trädgården i anslutning till redskapsbod. Garage i källaren med direktingång till huset. Bekväm uppvärmning genom fjärrvärme. Friköpt tomt 659 m2.


Boarea/biarea
210/130 kvm
Driftkostnad
51 610 kr/år
Tomtarea
659 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2016-08-27

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Sveaparken såldes av oss 2016-08-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sveaparken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.