Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Sveaparken / Sveaparken 12

Sveaparken

Välkommen till Sveaparken 12! Representativ stadsvilla som har det mesta man kan önska sig! Perfekt för familjen, för representation och för den som önskar jobba hemifrån. Huset är i två plan och delvis inredd källare med en totalyta på 340 m2 som fördelas på nio rum och kök varav sex sovrum samt garage och förrådsutrymmen. Här bor man i ett skyddat läge, granne med Sveaparken i direkt anslutning till allt Örebro har att erbjuda. Vid entré i huset ger marmortrappen direkt känslan av husets karaktär och rejäla materialval. Stora sällskapsytor på entréplanet med rymligt vardagsrum i två avdelningar, en tv-rumsdel och en sällskapsdel. Sällskapsdelen har väggfasta bokhyllor och en stor majestätisk eldstad som ger rummet både känsla och mysfaktor. Vidare från vardagsrummet med delvis öppen planlösning ligger matsalsrummet som i sin tur ansluter till köket. På entréplanet finns även ett sovrum, möblerbar, inre hall som används som kontor i dagsläget och en separat wc. Övervåningen erbjuder vardagsrum med eldstad och tre sovrum, varav ett sovrum med ingång till walking-closet och utgång till balkong i västerläge samt duschrum byggt 2010 inrett med kakel och klinker. I källaren finns ett sovrum/gästrum med "egen" wc som med fördel kan hyras ut. Källaren erbjuder även en relaxavdelning med bl a bubbelbadkar, dusch och bastu samt finns även tvättstuga och förrådsutrymmen. Insynsskyddad baksida med inglasad altan och vidbyggt soldäck samt uppvärmt utomhusspa. Finns även ett friliggande soldäck i trädgården i anslutning till redskapsbod. Garage i källaren med direktingång till huset. Bekväm uppvärmning genom fjärrvärme. Friköpt tomt 659 m2.

Örebro / Sveaparken
Sveaparken 12
Final price: 6 700 000 kr
Enclosed: 210/130 kvm
Running costs: 51 610 kr/år
Plotarea: 659 kvm
Rooms: 8 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-08-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Sveaparken
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.