Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Norra Bro / Tallbacka-majas väg 36

Välkommen till Tallbacka-Majas väg 36, belägen på FRIKÖPT tomt i trivsamma Norra Bro Här erbjuds du ett mycket trevligt boende i denna välskötta 1-plans villa med inredd källarvåning och en totalyta om ca 238 kvm fördelad på 5 rok på entréplanet varav 4 sovrum, vardagsrum, kök med matplats, bad/wc och separat wc. I källarvåningen stor gillestuga med öppen spis, stort hobbyrum, dusch/bastu, separat wc, en praktisk tvättstuga, matkällare , pannrum med bergvärmepumpen och klädkammare. Direktuppgång från källaren till garaget. Villan är besiktigad och energideklarerad. Välkommen på visning !!

Örebro / Norra Bro
Tallbacka-majas väg 36
Final price: 3 010 000 kr
Enclosed: 119/119 kvm
Running costs: 26 425 kr/år
Plotarea: 802 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Tallbacka-Majas Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.