Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Rosta / Trumpetaregatan 11 A

Mycket trivsam tvåa! Balkong i västerläge med utsikt mot föreningens gård och Svartån. Mycket stabil och populär förening. I månadsavgiften ingår "allt"; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni OCH hushållsel! I lägenheten finns både garderober och klädkammare och det tillhör även ett källarförråd. Föreningen har utfört många stora renoveringar, så som stambyte (ca 1993), ny fasad (2004), säkerhetsdörrar (2007-2008) och nya fönster (2014). I föreningen finns tvättstuga, grovtvättstuga, cykelförråd, träningsrum, hobbyrum, samlingslokal med övernattningsmöjligheter och soprum med sopsortering. Föreningen har, under 2013, gjort i ordning grillplats på gården med sittplatser. Riktigt trevligt läge precis vid Svartån, men ändå med kort gångavstånd till City!

Örebro / Rosta
Trumpetaregatan 11 A
Final price: 1 520 000 kr
Enclosed: 57 kvm
Community fee: 3 491 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Trumpetaregatan