Search Menu
Bostaden är såld

Örebro / Vårby gränd 50

Friköpt 1-plans radhus med baksida mot grönområde

Välkommen till Vårby Gränd 50! Friköpt 1-plans radhus med baksida mot stort grönområde. Boyta 94 m2 som fördelas på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Entré/hall med klädkammare, sep wc, 3 sovrum, vardagsrum med utgång till stenlagd uteplats och anslutning till kök med matplats, tvättstuga och badrum. Det finns ca 13 m2 biyta som kan användas för extra förvaring. Garageplats i länga. Närhet till vårdcentral, apotek, folktandvård,, skola, förskola, affär och restaurang. Det finns även goda bussförbindelser och cykelväg till Örebro City och Mariebergs köpcentrum.

Örebro
Vårby gränd 50
Final price: 2 300 000 kr
Enclosed: 94/13 kvm
Running costs: 33 858 kr/år
Plotarea: 272 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Vårby Gränd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.