Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Rynningeåsen / Värngatan 4 A

Ljus lägenhet med gavelläge och uteplats i soligt västerläge

Nyproducerad (2015) lägenhet med egen uteplats i soligt västerläge. Fint ljusinsläpp med fönster åt tre håll! Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar rymd. Fräscht kök med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och fönster över diskhon. Rymligt badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bra med förvaringsutrymmen med klädkammare och garderober. Till bostaden finns ett förråd i en bod på gården. Naturnära läge med promenadavstånd till vackra Rynningeviken och Naturens hus med fina promenadstråk längs med Hjälmaren och Svartån. Trevligt bostadsområde med blandad bebyggelse med både villor och lägenheter. 2,5 km till city, resecentrum och Universitetssjukhuset och 6 km till Universitetet, med bra cykelvägar. I närheten finns busshållplats, mataffär och motionsspår. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil.

Örebro / Rynningeåsen
Värngatan 4 A
Final price: 1 770 000 kr
Enclosed: 55 kvm
Community fee: 3 213 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Värngatan