Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Gamla Hjärsta / Verkmästaregatan 21

Friköpt tomt!

Välkommen till Verkmästaregatan 21, belägen på friköpt tomt i attraktiva Gamla Hjärsta. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende i denna 1-plansvilla fördelad på 4 rok varav 3 sovrum + källare. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a Stor altan i sydvästläge som byggdes-16, hela huset målades om-16, omdränering-16 samt taket som lades om -11. Fjärrvärme bidrar till bra uppvärmningskostnad och fiber finns indraget. Stor trädgårdstomt med gamla fina fruktträd. Nära till city,skola samt förskola. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset.

Örebro / Gamla Hjärsta
Verkmästaregatan 21
Final price: 3 040 000 kr
Enclosed: 82/78 kvm
Running costs: 35 892 kr/år
Plotarea: 672 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Verkmästaregatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.