Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Hovsta / Vetevägen 76

Renoverat (2012-2016) parhus med hörntomt!

Välkommen till ett renoverat (2012-2016) och mycket trevligt parhus i markplan. Gavelläge med hörntomt, gott om ytor för lek, spring och planteringar! Genomgående vita väggar (2014) och målade tak (2014). Ljust kök med vita luckor (2016) och vitt kakel. Nyare vitvaror med bland annat induktionshäll (2016) och varmluftsugn (2016). Helkaklat badrum, totalrenoverat 2006, med golvvärme och badkar. Den egna tvättstugan totalrenoverades 2014 och rymmer tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Det finns även gemensam tvättstuga i föreningen. Två rymliga sovrum och generellt gott om förvaring i bostaden. Garage med portöppnare ingår i månadsavgiften. Det finns även gott om fria parkeringar i området. Stabil och välskött förening. Nära till busshållplats (stadsbuss till city). Lugnt och barnvänligt område med flera lekplatser. Bilfri väg till förskola och skola. Nära till elljusspår, fotbollsplaner, pizzeria och minilivs. I Hovsta finns flera aktiviteter för barn och ungdomar, så som fotboll, innebandy, gymnastik och scoutverksamhet.

Örebro / Hovsta
Vetevägen 76
Final price: 1 750 000 kr
Enclosed: 83,5 kvm
Community fee: 4 176 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Vetevägen