Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Rynninge / Vikingavägen 11

20-talshus på stor friköpt tomt som gränsar mot naturreservatet i Rynninge!

Välkommen till Vikingavägen 11! 20-talshus på stor friköpt tomt 990 m2 med baksida som gränsar mot naturreservatet. Kort sagt ett av de bästa lägena i området! Huset är i 1 ½ -plan med boyta 98 m2 som fördelas på 4 rum och kök varav 2 sovrum. På entréplan finns kök, matrum, vardagsrum, sep wc och duschrum. Övre plan har 2 sovrum och separat wc. Från köket är det utgång till stort altandäck med nedsänkt uppvärmd pool och isolerat inglasat uterum. Oinredd källare med tvättstuga, verkstad, pannrum och förvaringsutrymmen. Närhet till ett av Örebros trevligaste strövområden i form av Rynningeviken och Venaspåret. Promenad-/cykelavstånd till city.

Örebro / Rynninge
Vikingavägen 11
Final price: 4 000 000 kr
Enclosed: 98/61 kvm
Running costs: 30 764 kr/år
Plotarea: 990 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Vikingavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.