Search Menu
Bostaden är såld

Pålsboda / Södra sättran 438

Lantlig charm men vackert läge

Välkomna till Södra Sättran 438! Detta välbehållna fritidshus /framtida året-runt-boende är placerat på en höjd med härlig utsikt över hagar och ängar. Fastigheten har ett lantligt läge med närhet till både handel och kommunikation. Några minuters bilfärd bort finns två sjöar som erbjuder allt från bra fiske till bad och rekreation. Huset har två rum och kök med fina originaldetaljer. På fastigheten finns ytterligare två byggnader med inrett gästrum, dusch/wc, bastu och garage. På gården finns även förråd med snickarbod och en rymlig jordkällare. Välkomna på visning

Pålsboda
Södra sättran 438
Final price: 540 000 kr
Enclosed: 61/16 kvm
Running costs: 8 922 kr/år
Plotarea: 3411 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Pålsboda / Södra Sättran
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.