Search Menu
Bostaden är såld

Pålsboda - Stenstorp / Stenstorp Adolfsberg 309

Nu kan vi erbjuda en mycket fin fastighet ca 2 km från Pålsboda. Här finns ett stort bostadshus byggd i 1½-plan med källarvåning och med en vacker nyputsad fasad och nytt yttertak. Alla golv har ekparkett förutom våtutrymmen och entrén som har klinkergolv. Låga värmekostnader genom en effektiv vedpanna med acc.tankar. I köket är spisen, köksfläkten och diskmaskinen nya. I allrummet finns en trivsam braskamin.Det stora badrummet på övervåningen är en önskedröm. Källaren är en tillgång med b.la. ett fint klädvårdsrum, kaklad dusch/wc och bastu. Ett stort mervärde är det rymliga varmgaraget med carporten. Välkommen på visning !

Pålsboda / Stenstorp
Stenstorp Adolfsberg 309
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 175/95 kvm
Running costs: 26 850 kr/år
Plotarea: 2638 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Pålsboda / Stenstorp Adolfsberg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.