Gärdserum Pastorsexpedition

Gärdserum Pastorsexpedition

Slutpris

635 000 kr


Gärdserum— Åtvidaberg

Gärdserum Pastorsexpedition


Slutpris
635 000 kr

Gärdserum— Åtvidaberg

Villa med vackert läge

Välkommen till gamla pastorsexpeditionen i Gärdserum. Ett rött hus med vita knutar med ett ostört läge och naturen inpå knuten.
Rymlig villa om 116+75 kvm i 1½-plan med källare innehållande 4 rum och kök. På entréplan finns vardagsrum med öppen spis, kök, matrum och wc. En trappa upp, på den inredda vinden finns två sovrum, allrum och duschrum. I källaren finns garage/förråd, pannrum, tvättstuga, matkällare samt pannrum. Huset har använts som fritidshus senaste 10 åren och innan det varit använt som pastorsexpedition. Här erbjuds nu möjligheten att sätta er egen prägel. Fastigheten är nyligen anslutet till kommunalt vatten och avlopp.

Gärdserum ligger i Åtvidaberg kommun och är en liten kyrkby med en ståtlig stenkyrka byggd 1856 i nygotisk stil. Idag finns två lant- och skogsbruksgårdar, ett möbelföretag och stuguthyrning på platsen.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
116/75 kvm
Driftkostnad
23 000 kr/år
Tomtarea
1 211 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2016-09-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.