Search Menu
Bostaden är såld

Åtvidaberg / Sunnebovägen 32

VILLA PÅ HÖRNTOMT! Unik chans att förvärva en villa med insynsskyddad tomt och fritt läge mot skogen. Här finner ni en bra planerad villa som har en härlig trädgård med sol större delen av dagen. Entréplan med hall, kök med matplats, vardagsrum, sovrum/allrum och ett större badrum med både dusch och bubbelbadkar. Övre plan med tre sovrum och WC. Större delen av bostadens ytskikt är renoverat 2015/2016. Här bor ni med närhet till skola, förskola, mataffärer, systembolag, Åtvidabergs golfklubb mm. Välkomna på visning!

Åtvidaberg
Sunnebovägen 32
Final price: 1 350 000 kr
Enclosed: 112/80 kvm
Plotarea: 1222 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Åtvidaberg / Sunnebovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.