Search Menu
Bostaden är såld

Linghem / Grönsångarevägen 8

Välkommen till Grönsångarevägen 8 - här finner ni ett hus utöver det vanliga. Stilrent och snyggt inrett med lyxiga materialval, nybyggt 2009! Entréplan med större vardagsrum i öppen planlösning mot det smakfullt inredda köket från HTH med genomgående Miele utrustning. Två sovrum, toalett med dusch samt tvättstuga. Från entréplanet når du ovanvåningen via en stilfull trapp i ek. Övre plan bjuder på två sovrum, stor walk-in-closet, allrum samt badrum. Utvändigt finns ett stort altandäck om 100kvm där ca 18kvm är inglasad del och ca 18kvm utgörs av pool - och allt detta i söderläge! Friliggande garage om ca 47,5kvm. Här bor du i populära Linghem med närhet till skola och barnomsorg. Aktiva idrottsföreningar samt goda pendlingsmöjligheter till både Linköping och Norrköping. Välkomna på visning.

Linghem
Grönsångarevägen 8
Final price: 5 000 000 kr
Enclosed: 177/47,5 kvm
Running costs: 34 793 kr/år
Plotarea: 940 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Linghem / Grönsångarevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.