Search Menu
Bostaden är såld

Linghem / Trastsångsvägen 43

Välplanerad villa i Linghem

Välkommen till en välplanerad villa i barnvänliga och trivsamma Linghem. Trastsångsvägen 43 ligger på hörntomt med liten lättskött och insynsskyddad trädgård. Planlösningen är fördelad på fyra rum och kök varav tre sovrum där det största kan delas till ytterligare ett. Dessutom finns ett stort vinterbonat uterum att nyttja till vardag och till fest. Garage i länga med bra förvaring på vind. Här bor du i lugnt och trivsamt område med naturen runt hörnet. Nära till skola, affär, vårdcentral, bad m.m. Bra allmänna kommunikationer med buss och pendeltåg till Linköping. Garageplats i länga.

Linghem
Trastsångsvägen 43
Final price: 2 600 000 kr
Enclosed: 113 kvm
Running costs: 29 838 kr/år
Plotarea: 294 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linghem / Trastsångsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.