Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Kanberget / Åsgatan 6

Svårslaget centralt läge på Kanbergets höjd. Klassisk putsat 20-tals villa med stilen bevarad, spegeldörrar, bröstpanel, generös takhöjd samt öppen spis och kakelugn. För er som söker en större villa med stora sociala ytor, många sovrum samt en fint inhägnad trädgårdstomt. Entréplan med en yttre samt inre hall för utrymme för större mottaganden centralt i huset, här med öppen spis för värmande välkomnande känsla. Vidare till huset sällskapsytor, två rum i fil med skjutbara spegeldörrar när avskildhet önskas, matsal med kakelugn och salong med fint ljusinsläpp. Tv-rum alternativt kontor eller sovrum likaså med trägolv, bröstpanel och furutak. Kök med matplats, fransk balkong och utgång till det inglasade uterummet. Intill köket finns bevarad serveringsgång samt skafferi intill matsalen. Övre plan med stort allrum med plats för soffdel samt skrivbord, tre sovrum varav två större med garderobsvägg eller klädkammare. Helkaklat våtrum med wc, dusch, bastu och badkar. Inredd vind med utsikt via takfönstret ut mot stadens takåsar. Källarplan med allrum, tvättstuga med dusch och wc-del, groventré kombinerat apparatrum med installerad driftekonomisk bergvärme. Centralt läge med gångavstånd till US, citykärnans utbud och trädgårdsföreningens sköna miljö för rekreation. Cykelavstånd till arbetsplatser som Mjärdevi och SAAB. En riktig pärla! Välkomna på visning.

Linköping / Kanberget
Åsgatan 6
Final price: 6 100 000 kr
Enclosed: 194/66 kvm
Running costs: 35 000 kr/år
Plotarea: 748 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Linköping / Åsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.