Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Malmslätt / Finnstadsgatan 11

Med bästa hörnläge mot grönskande äng och skog finner ni här ett välbevarat Myresjöhus om 160 kvm fördelat på 7 rum och kök. För er som söker generösa sällskapsytor, stort kök, två våtrum varav ett renoverat helkaklat med både dusch och bad, groventré samt sovrumsmöjigheter till antalet 5-6 st. Fin trädgårdstomt med uteplatser under bar himmel samt under tak, altan nås även via vardagsrummets altandörr. Enbilsgarage med förråds-/verkstadsdel samt uppfart med plats för flertalet bilar. Här bor ni i trivsam miljö med närhet till välrenommerad för- och grundskola, motionsområde samt närservice såsom matbutik, pizzeria, vårdcentral m.m. Ett stilrent boende med tilltalande ytor både inne som ute - välkomna på visning!

Linköping / Malmslätt
Finnstadsgatan 11
Final price: 4 260 000 kr
Enclosed: 160 kvm
Running costs: 31 500 kr/år
Plotarea: 1117 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Linköping / Finnstadsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.