Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Tallboda / Sidvindsvägen 54

Trevlig 5 rok om ca 109 kvm med en låg avgift på 3750 kr/mån. Här bor ni med toppenläge i Tallboda med västervänd trädgårdstomt som mynnar ut mot grönområde. Väldisponerad planlösning med centrerad hall med tillhörande helkaklad wc/dusch, två intilliggande sovrum, ljust och fint kök med matplats och vidlagd tvättstuga. Vardagsrum med altandörr ut till baksidan insynsskyddade trädgård med uteplats, redskapsbod samt trapp upp till allmänning. Inredd vind med takfönster för ett tillfredställande ljusinsläpp, allrum, sovrum och våtrum med wc/dusch. För er som söker ett boende i barnfamiljärt område på bilfri adress med närhet till god service, för- och grundskola samt cykelavstånd till Linköpings stadskärna. Välkomna!

Linköping / Tallboda
Sidvindsvägen 54
Final price: 2 700 000 kr
Enclosed: 109 kvm
Community fee: 3 750 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Sidvindsvägen