Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Vimanshäll / Söderleden 14

Villa med härlig trädgårdstomt på Söderleden 14 med stadsnära läge i Vimanshäll. Väldisponerad 40-tals villa fördelat på 1 1/2 plan med praktisk källare samt vidbyggt garage. Entréhall med kapputrymme och tillhörande badrum. Vardagsrum i fil med matrummet som alternativt kan utgöra husets tredje sovrum. Från matrummet altandörr ut till altanen byggd över garaget med skärmtak samt access via trapp till den härliga trädgårdstomten. Kök med gott om förvaringsskåp och arbetsytor, även plats för köksbord med plats för 4-6 personer. Övre plan med två sovrum varav det större med tillgång till balkong, tillhörande garderober samt klädkammare. Extra wc nås från övre hallen. Källarplan med gillestuga, flertalet förråd samt tvättstuga med groventré via det vidbyggda garaget. Grönskande fin trädgårdstomt med flertalet fruktträd, bärbuskar och odlingar att förvalta. För er som önskar ett centralt läge med närhet till god närservice, skolor, större arbetsplatser som t.ex. SAAB, US och Mjärdevi. Välkomna!

Linköping / Vimanshäll
Söderleden 14
Final price: 2 995 000 kr
Enclosed: 102/75 kvm
Running costs: 27 792 kr/år
Plotarea: 943 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Linköping / Söderleden
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.