Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Grebo / Tärnvägen 4

Stor härlig villa i hjärtat av Grebo med solig sydvästlig baksida ut mot grönskande grönområde även med lekplats. Här finner ni ett generöst boende om ca 197 kvm fördelat på 1 1/2 plan, totalt 7 rum varav 4-5 sovrum och två sällskapsrum. Två påkostade våtrum helkaklade, separat tvättstuga med groventré, renoverat kök med bl a stenskivor. Både kakelugn i vardagsrum och telgstenskamin på övervåning fullt funktionella. Stort inglasat uterum med plats för matplats och loungedel, skjutbara partier för de soliga dagarna. Garage med förråds- och redskapsdel. Trivsam trädgårdstomt med stensatta trädgårdsgångar, grönskade växter samt flertalet fruktträd. Nära till skola, kommunikation, närbutik och motionsområde. Ett hem att trivas i både inne som ute med suveränt läge. Välkomna på visning!

Linköping / Grebo
Tärnvägen 4
Final price: 2 295 000 kr
Enclosed: 193/4 kvm
Running costs: 34 200 kr/år
Plotarea: 948 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Linköping / Tärnvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.