Search Menu
Bostaden är såld

Linköping - Vimanshäll / Vistvägen 59a

Totalrenoverad villa i Vimanshäll för den kräsne, ett hus att uppleva både inne som ute. För er som söker nyrenoverat hus och stilfullt planerad trädgårdstomt. Genomgående påkostade materialval med smarta lösningar som planlösning och teknisk styrning via Control4, central styrenhet för ljud, bild, belysning osv. Entréplan med vattenburen golvvärme. öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ljust kök med detaljer som formgjutna betongskivor, klassiska 15x15 plattor på väggen kombinerat med svart kritvägg. Matplats framför nyupptagna fönster från golv till tak som skapar ett fint ljusinsläpp. Vardagsrumsdel med öppen spis samt utgång till den nyanlagda trädgårdstomten, på baksidan förberett med vattenburen golvvärme i gjuten isolerad platta - för er som drömmer om ett isolerat inglasat uterum. Övre plan med allrum, tre sovrum samt stort badrum med både platsbyggd dusch och fristående badkar. Exklusiv känsla med detaljer såsom platsbyggda hyllor, integrerad vvs till dusch och badkar samt inbyggd stor spegel vid dubbelkommoden. Källarplan med gillestuga samt förrådsutrymmen och separat ordentlig tvättstuga. Förberedd trapp utifrån för er som önskar en extra entré direkt ned till källarplan. Husets teknik - ljud, bild, belysning m.m. styrs via Control4 systemet. T.ex. matplatsen med integrerade högtalare i taket, vardagsrum med integrerad hemmabio, projektor och bioduk som via en knapptryckning aktiveras och bioduken fälls ned från taket och belysningen dämpas. Nyanlagd trädgårdstomt med nyanlagd gräsmatta, buskage, staket och murar. Uppfart med plats för fyra bilar. Välkomna!

Linköping / Vimanshäll
Vistvägen 59a
Final price: 5 300 000 kr
Enclosed: 136/68 kvm
Running costs: 33 681 kr/år
Plotarea: 582 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Linköping / Vistvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.