Search Menu
Bostaden är såld

Ljungsbro / Sobelstigen 14

Familjevilla uppförd -04 på lugn adress i Ljungsbro med stor fin trädgårdstomt gränsande ut mot större grönområde. Fin villa med 5-6 sovrumsmöjligheter, två sällskapsrum - vardagsrum med öppen spis, ordentligt kök med matplats, groventré med tvättdel samt två våtrum varav det ena helkaklat med bastu. Fantastiskt uterum med generös rymd och stora glaspartier skjutbara ut mot den fina välväxta trädgårdstomten som nås via träaltanens trappa. Inredd gäststuga med moderna materialval, isolerad och uppvärmd. Fin genomtänkt trädgårdstomt med fruktträd, uteplatser ute på tomten samt runt om huset, stenlagda gångar samt inhägnad tomt av grönt buskage. Tillhörande garage med förråd, uppfart med plats för två-fyra bilar. Ett väl omhändertaget boende med svårslaget läge. Varmt välkomna på visning!

Ljungsbro
Sobelstigen 14
Final price: 3 415 000 kr
Enclosed: 150 kvm
Running costs: 25 310 kr/år
Plotarea: 848 kvm
Rooms: 8 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-05-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Ljungsbro / Sobelstigen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.