Search Menu
Bostaden är såld

Motala - Borenshult / Syréngatan 1

Representativ villa med unikt läge och båtplats vid egen brygga.

Välkommen till Borenshult och Syréngatan 1. Här finner ni en representativ souterrängvilla med unikt läge och båtplats vid egen brygga. Tomten sluttar mot Boren och erbjuder ett flertal uteplatser i olika etage, samtliga med magnifik utsikt över vattnet. Huset är på totalt hela 420 kvm (228+192) och uppfördes 1970 i tidstypisk stil med glaserat tegeltak och fasadtegel. Boytan är fördelad på tre plan med flera etage och därtill ett vidbyggt garage. Väl innanför tröskeln möts man av en stor välkomnande hall med vackert parkettgolv och en härlig rymd med genomsyn mot sjön. Vidare in, med delvis öppen planlösning, ligger köket. Här finns, tillsammans med det intilliggande uterummet, plats för såväl matlagning som för samvaro till både fest och till vardags. Att få intaga sina måltider i ett uterum med hänförande utsikt över sjön och se kanalbåtarna passera, är få förunnat. Med ett par trappsteg ner finns ett rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp och bedårande utsikt via stort fönsterparti. Här finns också en värmande öppen spis för mysiga stunder, vackert parkettgolv och utgång till uterummet. På entréplanet finns även ett sovrum och gästtoalett. På det övre planet finns den lite mer privata delen med två sovrum, stort allrum, badrum och klädkammare. Längst ner i huset finns en nyrenoverad relaxavdelning med dusch och bastu samt intilliggande hobby/träningsrum. Dessutom finns kontor, gästlägenhet, tvättstuga mm.

Motala / Borenshult
Syréngatan 1
Final price: 5 700 000 kr
Enclosed: 228/192 kvm
Running costs: 37 206 kr/år
Plotarea: 1641,6 kvm
Rooms: 8 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-08-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Motala / Syréngatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.