Search Menu
Bostaden är såld

Ödeshög / Heda Parkvillan

Charmig villa i klassisk jugendstil.

Välkommen till Parkvillan i Heda. Mitt i kyrbyn med utsikt mot Heda kyrka och med närhet till Vättern och Omberg finns denna vackert putsade familjevilla med hela sju rum. De senaste åren har man, med varsam hand och med känsla för ursprunget, renoverat det mesta i huset. Här blandas moderna färgval och lösningar med klassisk stil från förra seklets början. Exempelvis finns alla vackra golv, spegeldörrar och originalfönster kvar vilket tillsammans med generös takhöjd ger hela huset "rätt känsla" från tiden. Boytan är fördelad på två plan med hela fem sovrum och stora ytor för samvaro. I källarplanet finns ett nyligen färdigställt tonårsrum/gästrum, tvättstuga och stora förrådsutrymmen. För den trädgårdsintresserade bjuder den stora trädgården in till egna trädgårdsodlingar och skön utevistelse. Här finns också gott om plats för barnens hopp och lek. På tomten finns ett helt nybyggt dubbelgarage samt en bodlänga med gott om utrymmen. Välkomna på visning!

Ödeshög
Heda Parkvillan
Final price: 3 100 000 kr
Enclosed: 165/104 kvm
Running costs: 29 910 kr/år
Plotarea: 2307 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Ödeshög / Heda Parkvillan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.