Search Menu
Bostaden är såld

Skänninge - Normlösa / Skonberga Hycklinge 2

Lantidyll i Normlösa strax utanför Spärringe med fria vyer mitt i lantbruksbygd. Gediget hus från 1880 talet fördelat på två plan, 4 rum varav, två sovrum, möblerbar hall vardagsrum med öppen spis och bevarade trägolv, stort ordentligt lantkök med fungerande vedspis. Våtrum samt generös entréhall praktisk för barnfamiljen eller mottagande av gäster och familj. Bevarat timrat uthus med förråd, verkstad och loft. Garage på andra sidan vägen med plats för bilar och övrig förvaring. Förbindelser till Spärringe, Mantorp samt skolskjuts till bygdens grundskola, 25 min bilfärd till Linköping. Ett hus för den händige som efter renoveringar blir en riktigt pärla. Välkomna!

Skänninge / Normlösa
Skonberga Hycklinge 2
Final price: 1 180 000 kr
Enclosed: 140 kvm
Running costs: 19 000 kr/år
Plotarea: 1567 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Skänninge / Skonberga Hycklinge
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.