Search Menu
Bostaden är såld

Ulrika / Furulidsvägen 12

Rymlig familjevilla på hörntomt.

Nu finns chansen för dig som söker ett prisvärt boende med plats för hela familjen. Furulidsvägen 12 ligger på stor hörntomt i pittoreska samhället Ulrika med ca 35 minuters pendlingsavstånd till Linköping. Med en boarea på 154 kvm och ytterligare 58 kvm biyta finns gott om plats för hela familjen. Boytan är fördelad på sex rum och kök med hela fem sovrum samt tre våtutrymmen. Stor härlig trädgård med gott om plats för barnens hopp och lek. I byn finns bra närservice med en liten livsmedelsbutik, byskola, två bilverkstäder, handarbetsaffär samt ett museum med gamla föremål från trakten.

Ulrika
Furulidsvägen 12
Final price: 1 195 000 kr
Enclosed: 154/58 kvm
Running costs: 39 148 kr/år
Plotarea: 965 kvm
Rooms: 6 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Östergötland / Ulrika / Furulidsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.