Sök Meny
Såld

Åhus - Åhus-Täppet / Björnspinnarevägen 11

Välkommen till en exklusiv enplansvilla från Trivselhus uppförd 2000 med estetiskt tilltalande träfasad och stora fönsterpartier. Villan är belägen på attraktiv adress längst in på lugn och trivsam återvändsgata med uteplats i skönt sydvästläge. Villan är vackert inrett med nytt kök (2013), två helkaklade badrum varav det ena från 2015, klinkergolv i entré och tvättstuga, parkettgolv i övriga rum. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt tre sovrum. Trädgården är även den estetiskt tilltalande med påkostade stensättningar, häckar, fruktträd, mur och plank med belysning. Carport med två isolerade förråd samt isolerad gäststuga uppförd 2010. Ny värmepump från 2014 ger låga driftskostnader.

Åhus / Åhus-Täppet
Björnspinnarevägen 11
Slutpris: 3 250 000 kr
Boarea/biarea: 121/13 kvm
Driftkostnad: 30 707 kr/år
Tomtarea: 947 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-10-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Björnspinnarevägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.