Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus - Täppet / Infartsvägen 9

En av Åhus allra vackraste villor är till salu. Oslagbart centralt läge med närhet till stranden! En villa som är renoverad med varsam hand till ett drömboende för den moderna familj som uppskattar 30-talet och dess karaktär. Rymd och ljus, gammeldags charm och romantik i kombination med modern komfort. Entréplan rymmer två stycken ljusa och trivsamma rum, ett renoverat kök, en stor och rymlig hall samt ett badrum. Ovanvåningen rymmer tre stycken sovrum varav ett med eget badrum samt en toalett och en hall med trappa upp till en inredd vindsvåning med sovavdelning och ett allrum. Exteriört väntar en drömträdgård för den intresserade. Källarvåning med stora förvaringsrum, bad- och duschutrymme och generös takhöjd. Varmt välkommen på visning av denna underbara 30-talsvilla!

Åhus / Åhus - Täppet
Infartsvägen 9
Final price: 3 550 000 kr
Enclosed: 168/79 kvm
Running costs: 44 190 kr/år
Plotarea: 654 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Infartsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.