Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus - Vattentornet / Kajakvägen 26

Välkommen till en exklusiv 1-plansvilla gediget byggd av betong med partier av sibirisk lärk. Mycket snyggt och tilltalande! Villan är belägen på lugn gata med uteplats åt sydväst och är exklusivt inredd med bl.a Ballingslövskök, två kaklade badrum, klinkergolv i groventré, kök och hall samt parkettgolv av ek i resterande rum. Öppen planlösning med ryggåstak i kök och vardagsrum samt separat allrum och tre sovrum. Trädgården, som har påkostade stensättningar och gränsar mot allmänning, är inhägnad med häckar och mur. Inglasat uterum finns att njuta av. Carport med isolerat förråd, cykelförråd samt vedförråd finns också på tomten. Varmt välkommen på visning!

Åhus / Åhus - Vattentornet
Kajakvägen 26
Final price: 3 760 000 kr
Enclosed: 159 kvm
Running costs: 28 779 kr/år
Plotarea: 967 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Kajakvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.