Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus - Centralt / Köpmannagatan 39

Rönnowsgården i Åhus är till salu, ett stycke Åhushistoria!

Välkommen till ett fantastiskt boende mitt i Åhus by, innanför murarna och i historiska kvarter. Grundaren till Ateljé Lyktan ägde bla förr fastigheten som idag är ett riktigt stort hus för familjen som behöver plats eller för ett företag. Huset har 7 sovrum och flera stora fina vardagsrum för umgänge och avkoppling. Nytt kök från 2009 och nytt badrum på övre plan. Ytterligare 2 badrum finns i vacker stil á la 50-tal. Vinterträdgård i "Blå vingen" med utsikt över en fantastisk och helt insynsskyddad innergård. Ett helt fantastiskt hus som måste upplevas från innergården och inuti, dolt för alla från Köpmannagatan/Rönnowsgatan. Varmt välkommen på en personlig visning!

Åhus / Åhus - Centralt
Köpmannagatan 39
Final price: 6 000 000 kr
Enclosed: 325/260 kvm
Running costs: 46 095 kr/år
Plotarea: 1160 kvm
Rooms: 13 rum, varav 7 sovrum
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Åhus / Köpmannagatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.