Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus - Centralt / Rännaregatan 26

Nu finns det en trevligt belägen villa i centrala Åhus till salu! På Rännaregatan 26 ligger denna 1 1/2-plansvilla med källare belägen med stor härlig skyddad trädgård. Villan rymmer 4-5 sovrum, vardagsrum, 2 badrum, kök med matplats och stor gillestuga i källaren. En hel del är i originalutförande men välskött, här finns bara möjligheter! Trädgårdssidan ligger härligt skyddat och här är solen generös och man kan skapa sig en egen oas med närhet till både service, centrum och nära till strand och hav! Besiktigad. Varmt välkommen på visning!

Åhus / Åhus - Centralt
Rännaregatan 26
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 123/108 kvm
Running costs: 26 928 kr/år
Plotarea: 1056 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Åhus / Rännaregatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.