Search Menu
Bostaden är såld

Åhus / Stolpegatan 29

Välkommen till detta trivsamma och välplanerade boende på utmärkt läge i Åhus! Ta tillfället i akt och förvärva detta 2-plansradhus med närhet till både förskola, skola och golfbana i ett barnvänligt område . Öppna ytor har skapats vilket ger en hemtrevlig atmosfär. Vardagsrum och kök bjuder på generösa ytor för såväl mysiga hemmakvällar som middagar i goda vänners lag. Boendet är uppdelat i två delar där bottenplan innefattar sällskapsytor, kök, badrum och tvättstuga. På överplan finns ett stort badrum, tre sovrum och allrum. Det ljusa radhuset har både balkong och stenlagd uteplatsen i sydvästläge. Det här är ett hem att trivas i. Varmt välkomna på en personlig visning till ett suveränt radhus i Åhus!

Åhus
Stolpegatan 29
Final price: 2 085 000 kr
Enclosed: 139/20 kvm
Running costs: 28 249 kr/år
Plotarea: 259 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Stolpegatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.