Search Menu
Bostaden är såld

Åhus - Åhus - Täppet / Talgoxevägen 1 L

Nu ges en unik möjlighet att förvärva ett av tolv helt nybyggda 1-plansradhus i centrala Åhus. Här har man närhet till all service, såväl som till hav och 36-håls golfbana i toppklass. Snygga, energieffektiva och exklusivt inredda 1-plansradhus för ett bekvämt och bekymmersfritt boende utan kostsamma renoveringar. Husen erbjuder en genomtänkt planlösning i modern design med genomgående hög standard på samtliga materialval såsom vattenburen golvvärme med ekparkett i samtliga rum, fullutrustat kök med Siemens vitvaror, gästtoalett samt helkaklat badrum med praktisk separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning varifrån det finns utgång till stenlagd uteplats. Mur, plank och häck avskärmar mot grannen. Här finns även tillhörande kallförråd. Sammanfattningsvis ges här ett ypperligt tillfälle att förvärva ett bekvämt boende där allt är nytt och underhållsfritt vilket ger tid över till det viktiga i livet!

Åhus / Åhus - Täppet
Talgoxevägen 1 L
Final price: 2 195 000 kr
Enclosed: 100 kvm
Community fee: 4 610 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1
Sold: 2016-08-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Åhus / Talgoxevägen